Join us on Facebook

informatieavond USA | 12 sept

Title: informatieavond USA
Locatie: Chapter-honk
Date: 2013-09-12
Verzamelen: 18:30 uur
Start: 19:00 uur

Op donderdag 12 september 2013 heeft Crossroads Motortourswww.crossroadsmotortours.nl aangeboden om een informatieavond te houden bij onze dealer in Den Haag. Aanvang 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur staat de koffie al klaar. Geef je op als je aanwezig wilt zijn, i.v.m. het plaatsen van de stoelen, bij: activity@denhaag-chapter.nl

Velen willen wel eens graag in Amerika op de motor rijden, sommigen hebben dat ook al eens gedaan. Van die laatste categorie zijn er genoeg die graag (nog eens) teruggaan.

Er is zoveel te zien en te beleven, dat redt je niet in een enkele 2 weken. Daar heb je dus echt meerdere bezoeken voor nodig.

Wij, het Den Haag Chapter, willen bekijken of er belangstelling bestaat voor een georganiseerde motorreis door de Verenigde Staten van Amerika in 2015.

Waarom pas in 2015 en niet in 2014? Het is geen goedkope reis. Om het in 2015 te houden heb je genoeg tijd om het e.e.a. voor te bereiden. Om te kunnen inschatten hoeveel belangstellenden er zijn voor een reis naar en door Amerika, heb ik een enquete toegevoegd. Die kunnen jullie hieronder downloaden. Willen jullie die dan alvast printen, invullen, eventueel meenemen naar de avond of anders naar mij opsturen (of achterlaten bij de dealer)

ENQUETE voor de reis naar USA:

enquete USA-1

 SafetyDHC-LKD_1072

Kan je hier niet bij aanwezig zijn of wil je ook wel een andere reisorganisatie horen, kom dan naar de open deur dagen op 28 en 29 september 2013, bij onze dealer. Daar staat ook Route66 motorreizen,  www.route66reizen.nl

Naamloos-16 AMERIKA MOTORREIS MOPUNT EVANS