Join us on Facebook

DHC MOTORWEEKEND DUITSLAND

2013 is net voorbij en heeft ons mooie motormomenten gegeven. We hebben leuke ritten gereden en gezellige weekenden gehouden. Maar het belangrijkste is dat we als Den Haag Chapter nog steeds bestaan, nu onder de vlag van HOG Benelux.

In 2014 gaan we dan ook op de “oude” voet door. We hebben in ieder geval weer een weekend naar het altijd mooie en afwisselende Duitsland georganiseerd. Buiten de steden is het daar (bijna) altijd mooi, lieflijke stadjes en dorpjes en heerlijk om te toeren.

Je bent een beetje gewend dat we met iets aparts komen, iets leuks, iets moois. Sauerland hebben we gehad, de Moezelstreek enigszins verkend, zelfs het Teutoburgerwald heeft wat van zijn geheimen moeten prijs geven.

Ik denk dat we er in geslaagd zijn om een hotel te vinden die ook aan die verwachtingen kan voldoen. Kijk zelf maar eens op: http://www.strand-cafe.de/

dhc_dtsl_2014

Het hotel is gelegen bij het plaatsje Rossbach in het onbekende en daardoor rustige Westerwald, aan het riviertje de Wied. Om je een beeld te geven van de afstand, het is op ongeveer 300 km rijden van AC restaurant De Meern. Globaal ligt het halverwege Bonn en Koblenz. Vlakbij is de stad Remagen aan de rivier de Rijn, misschien wel bekend bij je van de Slag om Remagen tijdens het einde van de 2e Wereldoorlog. Een streek met geschiedenis dus.

Het weekend is gepland van: vrijdag 19 september t/m zondag 21 september 2014

Ik heb in het hotel 5 eenpersoonskamers en 5 tweepersoonskamers kunnen reserveren. Tot op heden heb ik aanmeldingen voor 6 tweepersoonskamers en 3 eenpersoonskamers. Er zijn nog wel kamers bij te reserveren.

De prijs voor dit weekend is o.b.v. halfpension en bedraagt p.p.:
€ 117,– in een tweepersoonskamer en
€ 127,– in een eenpersoonskamer

Als het je wat lijkt, geef je dan z.s.m. op bij:
Bas van Golberdinge
Activity Officer Den Haag Chapter
activity@denhaag-chapter.nl