Join us on Facebook

BeNeLux Rally

Benelux rally 2014

Van vrijdag 6 juni t/m maandag 9 juni 2014, het jaarlijkse Pinksteren, hebben we ook de jaarlijkse Benelux rally, ditmaal en wederom georganiseerd door het Luxemburg Chapter. De laatste keer dat ze dat gedaan hebben was in 2010 en was een groot succes, ook qua weer maar helaas niet op de terugweg. Een en ander vind weer plaats op het terrein van camping Birkelt in Larochette.

Tot op heden is de deelname bekend van 29 leden van het Den Haag Chapter. Onderdak ter plaatse varieert van eigen tent tot een hotel in de directe omgeving.

Lein Kaland gaat de heenroute verzorgen en Lein kennende zullen dat veel binnenwegen zijn. Er wordt uiteraard op tijd gestopt voor een koffie- en lunchstop.

We spreken af vanaf 08.30 uur op vrijdag 6 juni 2014 bij McDonalds Moordrecht, adres Middelweg 20-B, 2841 LB Moordrecht. We vertrekken dan om 09.00 uur precies.
Wil je op eigen gelegenheid naar Larochette dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Ook niet als je ergens onderweg wilt aansluiten bij de DHC karavaan. Om te weten waar we langskomen kun je het beste even contact opnemen met Lein of de DHC activity officer.

Voor de zaterdag en zondag ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het Luxemburg Chapter heeft ook voldoende georganiseerd. Wil je gezellig met het Den Haag Chapter op stap dan wil Hans IJsselstijn op zaterdag 7 juni 2014 een rit voorrijden om ons de mooie stukjes van zijn “achtertuin” te laten zien. Tijdstip van vertrek wordt later bekend gemaakt. Zelf heb ik ook nog een paar ritten in de Garmin staan, dus vervelen zullen we ons niet.

Op zondag 8 juni 2014 is de Vlaggenparade en die voert je van de camping tot de stad Luxemburg. Een belevenis als je dat meemaakt.

De maandag is de dag van vertrek en kunnen we gezamenlijk doen of individueel. Ik denk dat iedereen wel graag z.s.m. naar huis wil na zo’n zwaar vermoeiend weekend.

Zie hieronder het programma van de organisatie. Ook heel aantrekkelijk.
Hoogtepunten Benelux-rally in 1 oogopslag:
– Vele ritten met eigen gps over de meest betoverende wegen in Luxemburg
– Speciale Ladies of Harley-rit op zaterdag
– Elk uur vertrekt een rit naar de nieuwe dealer – in Moutfort, met BBQ-grill, drankjes en live muziek op zaterdag
– De Parade op zondag, met inbegrip van de Vlaggenparade naar de stad Luxemburg met een concert vlakbij het Koninklijk paleis
– Op maandag een “good morning-goodbye” ontbijt op de site van de rally
– Elke avond (vrijdag, zaterdag EN zondag) muziek vanuit de hele BENELUX
– Vergeet ook de bikermarkt en het zwembad niet op de rally site
– Harley-Davidson Luxemburg heeft een tent met technische bijstand op de rally site.

Hou ook feestboek en onze site in de gaten voor meer informatie.