Join us on Facebook

7e RO (closed event) -cancelled-

Helaas gaat deze rit, door de slechte weersomstandigheden, niet door.

Title: 7e RO
Location: McDonald’s, Stadionweg 44 Rotterdam
Description: Verzamelen: 09.30 uur; Vertrek: 10.00 uur; Lengte: ca. 175 km; Eind: ca. 17.00 uur
Date: 2014-07-06

Organisatie: Hans IJsselstijn

Op zondag 6 juli 2014 hebben we onze 7e (besloten) Ride Out van dit gedenkwaardige seizoen alweer.
Nu in de bekwame handen van Hans IJsselstijn. Hij heeft ons al eens voorgereden door zijn achtertuin in Luxemburg en nu wil hij wel zijn voortuin laten zien. Iemand die de omgeving van Rotterdam goed kent, dus wil hij ons voorgaan in de buurt van deze stad.

Verzamelen doen we vanaf 09.30 uur bij McDonald’s aan de Stadionweg 44 in Rotterdam, tegenover het Fey… de Kuip. Daar is ook gelegenheid tot tanken.

We starten om 10.00 uur precies en gaan via allerlei dijken, kleine weggetjes en een pont naar de Biesbosch, waar we na ongeveer een uur rijden een koffiestop hebben.
Vervolgens via een omtrekkende beweging en weer over smalle weggetjes en wederom een pont door het prachtige Brabantse land in de richting van Willemstad. Nee, dus niet op de Antillen.
Daar in de buurt gaan we lunchen. Precies nog niet bekend, maar laat maar aan de organisator over, dat komt helemaal goed.

Na de lunch rijden we verder het Haringvliet over en weer met een pont, dus neem wat zeeziekpillen mee, om uiteindelijk deze mooie Ride Out te eindigen bij McDonald’s te Rhoon, zo rond 17.00 uur.
Er is veel water en groen te zien zodat je bij thuiskomst geen groen meer kan zien en niet meer in de tuin wil zitten.

De totale rit is ongeveer 175 km.