Join us on Facebook

7e Ride out

Title: 7e Ride out
Description:
Georganiseerd door Ron Moons
Start Date:
2015-07-12
End Date:
2015-07-12

7E RIDE OUT 2015: RIDE OUT NOORD-HOLLAND

Het prachtige Noord-Holland is nu aan de beurt om door ons bekeken te gaan worden onder de bezielende leiding van Ron Moons.

Wil je graag Bergen dan ben je aan het goede adres. Oud en nieuw land wisselen elkaar af, ook al is het nieuwe land al een paar honderd jaar oud. Als afsluiting een lekker gezond visje. Ideaal motorweer (bijna) gegarandeerd. Dus wat let je om nog voor of misschien al na je vakantie mee te rijden.

We verzamelen op zondag 12 juli 2015 om 09.30 uur bij de benzinepomp aan de A4 onder het brugrestaurant Den Ruygen Hoek Oostzijde. We vertrekken om 10.00 uur. Daar heb je ook gelegenheid voor een kop koffie.
Met een omtrekkende beweging om Schiphol gaan we via de pont naar de Zaanstreek en verder naar de kop van Noord-Holland. We kunnen nog even de zeer belangrijke Hondsbossche Zeewering bekijken om daarna door Bergen te rijden en af te zakken langs de kust naar IJmuiden voor een lekker visje en/of verfrissend drankje. Daar nemen we afscheid van elkaar en kun je op eigen gelegenheid de dingen gaan doen die je wil doen.

Tussendoor is een koffiestop gepland bij De Kleine Haag en een lunchstop in Callantsoog waar diverse restaurantjes zijn op het dorpsplein.

Totale rit is ongeveer 180 km. De eindtijd ligt rond 17.00 uur in IJmuiden.
Alle kosten onderweg komen voor eigen rekening.

Zorg dat je bij de start een volle tank hebt.

• Datum : zondag 12 juli 2015
• Verzamelen : 09.30 uur
• Start/ vertrek : 10.00 uur
• Startpunt : benzinepomp Den Ruygen Hoek Oostzijde (A4 richting Amsterdam)
• Lengte rit : ongeveer 180 km
• Einde rit : ca. 17.00 uur.

Zie ook feestboek.

Graag tot dan:
Ron Moons