Join us on Facebook

4e RO -Gesloten Ride Out-

Title: 4e RO (Gesloten Ride Out) – zie aangepaste tekst –
Location: Verzamelen 10:00 bij McDonalds, Kelvinstraat. Vertrek om 10:30
Description: Rondje Groene Hart langs zoveel mogelijk riviertjes
Date: 2014-05-18

Organisatie: John Ridderhof

Zondag 18 mei is het weer zover en rijden we onze 4e RO van dit seizoen. We maken een rondje Groene Hart en rijden langs zoveel mogelijk riviertjes. De route is in totaal zo’n 175 km lang.

Vanaf de start bij de McDonalds Kelvinstraat gaan we binnendoor naar De Strooppot voor de koffiestop. Daarna rijden we verder naar de lunchlocatie. We hebben voor jullie een leuke Lunchlocatie in de buurt van Oudewater gevonden en we vragen aan de Chapterleden van Den Haag, voordat we gaan rijden een bijdrage van € 12,50 per persoon (niet DHC leden betalen € 25,00 pp). Willen jullie svp gepast geld meenemen en bij aanvang bij Bea betalen?

Vervolgens zetten we onze rit voort om weer bij de McDonalds te eindigen.

Ps: de organisator krijgt via via te horen dat er mogelijk introducés meekomen. In principe is de afspraak dat dit alleen op de Zaterdag RO’s kan. De mogelijkheid om op voorhand afspraken te maken is er natuurlijk altijd, dus mocht er behoefte zijn voor afwijkende afspraken, neem dan contact op met de organisator of de activity-officer. Hierbij dan ook het nadrukkelijk verzoek aan onze DHC leden om met het voorgaande rekening te houden en daarmee een eventuele teleurstelling te voorkomen.

Tot 18 mei, John