Join us on Facebook

3e RO

Title: 3e RO
Location: verzamelen op 9:30 Mc Donalds Zoetermeer (Kelvinstraat), vertrek om 10:00.
Description: Vijfheerenlanden Ride Out
Date: 2014-05-03

Organisatie: John Visser

Vijfheerenlanden Ride Out

Op zaterdag 3 mei hebben we onze 3e Ride Out. Deze is weer in vertrouwde handen van John Visser. De route bedraagt iets meer dan 160 km. Om 9.30 uur wordt er verzameld bij Mc Donalds Zoetermeer (Kelvinstraat) waarna we zullen vertrekken om 10.00 uur. Na circa anderhalf uur touren is er een koffiestop in Hoornaar. Vervolgens zullen we onze weg weer vervolgen om rond 13.15 uur aan te komen bij de lunchlocatie in Asperen. Er is geen lunch-deal, dus moet er ter plekke worden afgerekend. Zij zijn wel op de hoogte gebracht van onze komst waardoor wij onze weg snel kunnen vervolgen.

Het is daarna circa nog 2 uur rijden naar het terras in Nieuwpoort, maar hou er rekening mee dat hier niet super veel parkeermogelijkheden zijn. Het is dus belangrijk efficiënt motoren te plaatsen. Na deze stop is het nog circa 5 km naar de pont in Schoonhoven, waar de rit ook zal eindigen.

Vanaf hier kan een ieder makkelijk de kortste route naar huis toe nemen. Wanneer je graag vanaf Nieuwpoort zelf naar huis toe wil rijden, moet diegene zelf de pont terug betalen. Er zitten in totaal twee pontjes in de route inclusief deze bij Schoonhoven.

Houdt er rekening mee dat na circa 100 km de eerste mogelijk is tot tanken in Culemborg.

Er is een Garmin route beschikbaar van deze rit. Mocht je interesse hebben, stuur dan een berichtje naar activity@denhaag-chapter.nl