Join us on Facebook

2e RO

Title: 2e RO
Location: 10:00 uur bij McDonald’s aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht
Description: RONDJE B.o.Z.
Date: 2014-04-20

Organisatie: Bas van Golberdinge en Martin van de Weyden

2e Ride Out van het Den Haag Chapter op ZONDAG 20 APRIL 2014.

De eerste ride out heeft ons prachtig motorweer gebracht met behoorlijk wat deelnemers, nu eens kijken of dat ook gaat lukken bij onze 2e Ride Out.

Martin van der Weyden is bereidt geweest om een route te maken rondom zijn tweede thuishaven. We moeten daar eerst wel een stukje voor rijden, maar dan kom je in gebieden waar je anders (bijna) toch nooit komt. Het is een zeer afwisselende route geworden door bossen en langs landerijen.

We verzamelen op zondag 20 april 2014 vanaf 10.00 uur bij de McDonald’s aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Er is daar ook een benzinestation zodat je eerst het buikje van je geliefde tweewieler kan volgooien met heerlijke sapjes.

Vervolgens starten we om 10.30 uur en gaan eerst een noodzakelijk stukje over de snelweg, maar zodra mogelijk gaan we daar weer vanaf en gaan verder over landelijke wegen.

De totale route zal ongeveer 150 km bedragen. Hier zijn dus niet de aan- en terugrijd kilometers bij gerekend.

Er is een lunchplek gevonden waar de broodjes en 2 consumpties al voor ons klaar staan als wij daar arriveren. Voor de start van de route zal daar een bedrag van € 10,– voor worden ingezameld. Zorg dus dat je dat cash bij je hebt.

Daarna het tweede gedeelte die ons brengt naar het eindpunt van de route, waar we nog eerst iets kunnen drinken, of, als je geen tijd meer hebt, daar kan afhaken. De verwachting is dat deze eind stop rond 15-16 uur zal liggen.

Geef indien mogelijk aan of je voornemens bent mee te rijden, zodat we rekening kunnen houden met de lunch. Doe dit op: activity@denhaag-chapter.nl