Join us on Facebook

1e RO = Seizoensopening

Title: 1e RO = Seizoensopening
Location: McDonalds Wateringen, BP tankstation‎ Wippolderlaan 4 2291 HG Wateringen
Description: Memory Lane
Date: 2014-03-29

Organisatie: Marc Henskens

Memory Lane

Het is al weer prachtig weer geweest, dus velen van ons hebben hun 2e (of misschien wel 1e) liefde technisch helemaal in orde gemaakt, waar mogelijk van een schitterende glans voorzien en de eerste kilometers ermee gereden.

Voor ons begint het officiële motorseizoen traditiegetrouw tijdens de Open Huis Dagen op zaterdag 29 maart en zondag 30 maart 2014 van de Nederlandse Harley-Davidson dealers in casu onze sponsoring dealer. Wij hebben echter geen sponsoring dealer meer, want dat is nu overgenomen door de HOG Benelux.

Waar komen we vandaan, waar hebben we gezeten, maar bovenal waar gaan we naartoe. In deze Ride Out proberen we stukjes geschiedenis te achterhalen en misschien zit er ook al een toekomst bij. Of misschien is die toekomst wel een “brug te ver”.

Laten we er in ieder geval een gezellige eerste Ride Out van ons volle seizoen van maken met goed weer. Marc Henskens heeft een mooie rit gemaakt met voor een paar van ons herkenbare punten er in. De bloembollen zijn dan ook al in volle pracht te bewonderen.

Het zal een afwisselende rit worden van ongeveer 170 km met een koffiestop, een lunchplek en een frisdrankstop. De lunch zal je worden aangeboden door het Den Haag Chapter.

We verzamelen op zaterdag 29 maart 2014 vanaf 10.00 uur bij McDonald’s Wateringen / BP tankstation‎ Wippolderlaan 4 2291 HG Wateringen. Het vertrek is dan om ongeveer 10.30 uur en omstreeks 17.00 uur hopen we aan te komen bij het eindpunt van de route.

Geef indien mogelijk aan of je voornemens bent mee te rijden, zodat we rekening kunnen houden met de lunch. Doe dit op: activity@denhaag-chapter.nl