Join us on Facebook

12e RO (closed event)

Title: 12e RO
Location: volgt
Description: RO Crocokids
Date: 2014-09-27

Dit jaar voor het eerst organiseren we een Charity ride out, dus een rit voor het goede doel. Er is gekozen om geld in te zamelen voor de CroCo-kids. Crocokids heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor onderzoek, het verbeteren van de voorlichting en het organiseren van activiteiten voor kinderen en jongeren met een chronische darmontsteking op kinderleeftijd. Deze onderzoeken zijn gericht op het maken van een snellere diagnose, verbeterde therapie en het voorkomen van complicaties op latere leeftijd.

Zij krijgen geen geld van de overheid en daarom is elke financiële hulp voor hun van onschatbare waarde.

Als bestuur van het DHC willen wij deze stichting een geldbedrag schenken. Elke andere financiële bijdrage is ook meegenomen.

De organisatie van deze rit is in handen van Ed en Marianne Goris. Ruim op tijd word je op de hoogte gebracht van waar we starten, hoe de rit is en waar we eindigen.

Hou ook feestboek en onze site in de gaten voor meer informatie.

13e RO – 28 sept – RIDE IN – OPEN DEUR DAGEN

Title: 13e RO
Description: Ride In
Date: 28-9-2013
Voorrijder: Ed Goris
Verzamelen: vanaf 09.30 uur bij onze dealer Harley-Davidson Den Haag
Vertrek 1e deel: 10.00 uur, afstand is ongeveer 75 km
Koffie: +/- 11.15 uur, als je iets lekkers bij de koffie wilt dan heb je de keuze uit een appelpunt, tompouce of een moorkop
Lunch: tussen 12.00 uur en 12.30 uur aankomst bij de dealer, daar lunchen
Vertrek 2e deel: +/- 13.30 uur, afstand is ongeveer 70 km
Eind: +/- 16.00 uur aankomst bij onze dealer Harley-Davidson Den Haag

Deze 13e Ride In van ons motorseizoen start en eindigt bij onze dealer Harley-Davidson Den Haag. Deze organiseert tevens zijn Open Deur Dagen, dus een goede reden om met de Ride In mee te gaan. Er is dan alle gelegenheid om de nieuwe 2014 modellen te bekijken.

Ook staan er een aantal stands van andere bedrijven, o.a. Route66 die motorreizen naar Amerika aanbiedt. Handig om te vergelijken met Crossroads Motorreizen die bij ons een infoavond heeft verzorgt.

Na afloop van de Ride In kunnen we bij onze Harley-Davidson dealer de rit nabespreken en nog wat drinken.

Als het goed is, dan heeft Ed mooi motorweer besteld.